S.C. ECO NRG S.R.L.

Acvacultura

Ferma pentru cresterea intensiva a pestelui

ECO NRG S.R.L. incepe popularea fermei piscicole in anul 2016. Ferma noastra de crestere intensiva se afla pe o suprafata de 4000 mp, cu bazine de reproducere si crestere a speciei Clarias Gariepinus (somn). Suplimentar se va extinde cresterea extensiva si a altor specii de peste in bazinele exterioare aflate pe o suprafata de 4,5 ha.

 

  • ECO NRG creste speciile de pești Clarias in sistem de recirculare (RAS), prin urmare aceste specii pot fi ajustate optim la biologia speciilor produse, stabilind astfel un standard de înaltă calitate in industria alimentara cu parametri stabili si in condiții de siguranță.

  • Condițiile de viață constante duc la o creștere îmbunătățită a produselor noastre și disponibilitate neîntreruptă.

  • Prin monitorizarea permanenta se poate urmări fiecare proces in activitatea fermei.

  • Pentru a putea garanta o cantitate de creștere controlată de pește si posibilitatea de a livra o calitate a produselor cerute de piață, ferma de creștere intensiva ECO NRG dispune de ultima tehnologie in domeniul de acvacultura si personal calificat.

  • Datorită tehnologiei de tratare a apei foarte eficienta, si având capacitatea de a controla parametrii acesteia, ferma noastră folosește doar 5% apa proaspătă pe o perioada de 24 h, ceea ce înseamnă ca aceasta are ca obiectiv respectarea normelor de ecologie actuale.

Procesare peste

Somn (Clarias Gariepinus)

Unitatea de procesare a pestelui

Fabrica de procesare a peștelui este o unitate bine organizata, care folosește tehnologie avansată și practici stricte de igienă pentru a transforma materia primă în produse alimentare de înaltă calitate, destinate consumatorilor și pieței globale.

  • Fabrica de procesare are o suprafață de 2.000 mp si este construita la standarde de ultima generație.

  • Prin activitatea de producție, Eco NRG dezvolta si testează produsele in laboratorul propriu, înainte de a le pune pe piață.

  • Calitatea consta in exigenta, controlul de igiena, logistica cu garantarea menținerii lanțului frigorific, acesta fiind obiectivul principal al companiei. Pestele este un aliment perisabil pe care îl tratam cu mare atenție, păstrând normele de calitate si igiena.